Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jaartraject NLP Master Practitioner 2020 – 2021

16 september 2020 @ 09:30 - 17:30

- Gratis

In de NLP Master Practitioner, het 2de jaar van de NLP opleiding, leer je de keuzevrijheid in je denken, voelen en gedrag op nog diepere niveaus te verankeren en te verbreden.

Je gedachten en emoties volgen vaste patronen of structuren, die je jezelf ooit hebben aangeleerd onder impuls van je omgeving. Sommige daarvan werken vandaag als innerlijke saboteurs en beperken je in het bereiken van je doelen of het vinden van innerlijke rust. In de NLP Master Practitioner leer je jouw eigen denk- en emotiestructuur nauwgezet te ontrafelen en leer je daar ook bij andere inzicht in te krijgen. Je krijgt technieken aangereikt om in je eigen automatische processen in te grijpen, congruent met wat voor jou passend en wenselijk is. We werken hiervoor onder meer NLP metaprogramma’s, Logische Niveaus, overtuigingen en tijdlijnen.

Trainers

De training in Oostduinkerke wordt gegeven door Sonja Van Bouchaute, zij is internationaal gecertificeerde NLP trainer sinds 2009 en geeft NLP trainingen in samenwerking met het Arcturus Instituut voor NLP, Communicatie en Bewustzijnsontwikkeling, een van de pioniers in België inzake NLP.

In functie van de grootte van de groep wordt zij bijgestaan door assistenten of een co-trainer van Arcturus. De grootte van de groep wordt beperkt tot maximaal 12 deelnemers zodat een goede begeleiding mogelijk is.

Voor alle cursisten van de NLP Practitioner, de NLP Master en de NLP Groeicirkel van de locatie te Oostduinkerke  is er één gemeenschappelijke verdiepingsdag voorzien welke gegeven wordt door Eric Schneider, oprichter en bezieler van het Arcturus Instituut voor NLP, Communicatie en Bewustzijnsontwikkeling.

Voor wie?

De NLP Master Practitioner is het tweede jaar van de NLP-opleiding. Een certificaat van NLP Practitioner  is dus een toelatingsvoorwaarde tot de Master Practitioner.

Wat haal je uit dit traject?

In de NLP Master Practitioner krijg je steeds duidelijker antwoord op de vraag: ‘wie ben ik?’ Aan de hand van waardenonderzoek krijg je een loephelder zicht op wat jij belangrijk vindt en waar jij voor staat. Je ontdekt of je bezig bent jouw eigen leven neer te zetten dan wel wat je eigenlijk het meest wil vermijden. Je krijgt inzicht in je essentiële waardendynamiek wat een wezenlijk verschil kan maken in de richting welke jouw leven uitgaat. Wat is jouw ware identiteit? Wie ben jij? Naarmate je steeds dichter bij je kern komt, groeit het vertrouwen in de onaantastbaarheid van je ware zelf, een poort tot vreugde in het leven

Praktisch

Het opleidingstraject telt 144 uur gespreid over 24 dagen, telkens van  9u30 tot 17u30 en een extra verdiepingsdag gegeven door Eric Schneider van 10u tot 18u.  Welkom voor koffie of thee een kwartiertje voor aanvang. Er is een lunchpauze van anderhalf uur en er zijn 2 koffiepauzes voorzien.

Voor de lunch heb je de keuze om gebruik te maken van de keuken of je kan broodjes bestellen . Voor hen die graag in de omgeving wensen te overnachten, kan je via deze link hotels en B&B’s bekijken.

Er is voldoende parking op wandelafstand. Voor aanvang van het traject krijg je nog een mail met bijkomende praktische informatie. Villa Verte is ook bereikbaar met de bus.

Data

  • Woensdag tot vrijdag 16, 17 en 18 september 2020
  • Donderdag tot zaterdag 15, 16 en 17 oktober 2020
  • Donderdag tot zaterdag 12, 13 en 14 november 2020
  • Donderdag tot zaterdag 17, 18 en 19 december 2020
  • Donderdag tot zaterdag 21, 22 en 23 januari 2021
  • Donderdag tot zaterdag 25, 26 en 27 februari 2021
  • Donderdag tot zaterdag 29, 30 april en 1 mei 2021
  • Donderdag tot zaterdag 27, 28 en 29 mei 2021

Extra verdiepingsdag gegeven door Eric Schneider : 27/03/2021

Prijs

Prijzen (21% BTW excl.) cursusmateriaal, koffie, thee en versnaperingen inbegrepen.
Master Practitioner NLP € 3.450
Master Practitioner NLP met gespreide betaling € 3.600
Gebruik KMO-portefeuille mogelijk

RSVP

Inschrijven

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Verzend bevestiging aanmelding naar:

Gegevens

Datum:
16 september 2020
Tijd:
09:30 - 17:30

Locatie

Villa Verte
Pastoor Schmitzstraat 2
Oostduinkerke Dorp, West-Vlaanderen 8670 België

Organisatoren

Arcturus @ Villa Verte – Trainer : Sonja Van Bouchaute
Life-essence @ Villa Verte