Laden Evenementen

« Alle evenementen

Workshop Nlp Explorer

28 augustus @ 10:00 - 17:30

- Gratis

Wil je ervaren wat NLP voor jou kan betekenen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en communicatie? Neem dan deel aan de dagopleiding NLP Explorer.

NLP of Neuro-Linguïstisch Programmeren is een doeltreffend middel om vanuit je eigen kracht te gaan leven. Het helpt je bewust te worden van aangeleerde programmaties die je belemmeren en geeft je technieken in handen om die te veranderen volgens wat voor jou klopt. NLP geeft je inzicht in wie je bent, wat je wil en wat je nodig hebt. Het is een middel voor een effectieve en heldere communicatie, zowel met jezelf als met anderen.

In deze workshop maak je kennis met enkele basisfundamenten van NLP en krijg je een aantal concrete tools mee. Er wordt veel tijd  voorzien om het geleerde ook in te oefenen. Zo kan je de nieuwe inzichten rechtstreeks meenemen en toepassen in je dagelijkse communicatie.

Trainers

De workshop in Oostduinkerke wordt gegeven door Sonja Van Bouchaute, zij is internationaal gecertificeerde NLP trainer sinds 2009. Ze geeft NLP trainingen in samenwerking met het Arcturus Instituut voor NLP, Communicatie en Bewustzijnsontwikkeling, een van de pioniers in België inzake NLP.

In functie van de grootte van de groep wordt zij bijgestaan door assistenten of een co-trainer van Arcturus. De grootte van de groep wordt beperkt tot maximaal 12 deelnemers zodat een goede begeleiding mogelijk is.

Voor wie?

NLP Explorer is een introductie workshop. Ze is bedoeld voor iedereen die zijn of haar communicatie wil verbeteren, zowel met zichzelf als met anderen, zowel in persoonlijke als in zakelijke context. Voor iedereen die wil groeien in persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling. Er is geen voorkennis vereist.

Praktisch

De NLP Explorer is een workshop van één dag.

We starten om 10u en eindigen om 17u30.  Vanaf 9u30 verwelkomen we je graag met een kopje koffie of thee. Er is een lunchpauze van anderhalf uur en er zijn 2 koffiepauzes voorzien.

Voor de lunch heb je de keuze om gebruik te maken van de keuken, broodjes te bestellen of iets te eten in de buurt . Voor hen die graag wat langer aan de zee wensen te blijven en in de omgeving wensen te overnachten, kan je via deze link hotels en B&B’s bekijken.

Er is voldoende parking op wandelafstand. Voor aanvang van het traject krijg je nog een mail met bijkomende praktische informatie. Villa Verte is ook bereikbaar met de bus.

Prijs :

Prijs : 195€ (excl BTW),  versnaperingen, koffie en thee zijn inbegrepen. (KMO portefeuille mogelijk)

Schrijf je je achteraf in voor het jaartraject NLP Practitioner 2020-2021 welke doorgaat in Villa Verte, dan krijg je de helft van jouw inschrijving terugbetaald, het bedrag wordt dan in mindering gebracht van de inschrijvingsprijs van de NLP Practitioner.

RSVP

Inschrijven

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Verzend bevestiging aanmelding naar:

Gegevens

Datum:
28 augustus
Tijd:
10:00 - 17:30
Evenement Tags:
,

Organisator

Arcturus @ Villa Verte – Trainer : Sonja Van Bouchaute
Telefoon:
0476699464
E-mail:
sonja.van.bouchaute@arcturus.be
Site:
www.arcturus.be

Locatie

Villa Verte
Pastoor Schmitzstraat 2
Oostduinkerke Dorp, West-Vlaanderen 8670 België
+ Google Maps